Forum sojuszu BANAN
właśnie przeglądam sobie archiwum i doszedłem do wniosku, że nie wysłałem tych wszystkich łańcuszków i już dawno powinem:
- zginąć
- stracić 11 dziewczyn
- zginąć już 4 razy i mam kilka chorób nieuleczalnych
no i kilka dewiz na przyszłość
- nie pokocham nikogo (sumując) do 47 lat
- nie będę pracował
- stracę wszystkie pieniądze
a ja dodam ze oprocz tego co Ty Sky:
- powinienem stracic obie nogi, rece itp
- i z tego co pamietam najgorsze.... juz nigdy nie powinenem wypic piwa !!!! a;e nadal pije wiec jest ok
a ja nie wiem co dodam bo nigdy nie czytam lancuszkow wiec moze dlatego zyje, mam sie dobrze, pije, popalam <nie tyton
> i ogolnie ciesze sie zyciem
lordzie ja mimo ze czasami czytam tez mam sie dobrze ale nie popalam nieczego
nigdy hehe
tak tak sa jeszze tacy ludzie n swiecie ..chociaz znajomi pala wszystko i wszedzie
nie pije piwa, bo nie lubie, jestem tym wyjatkie, jedyna szansa ze sie napije piwka to jak wychodze gdzies ze znajomymi.. i to tez albo z duza iloscia soku, albo tzw soczki czyli freeq lub cos takiego:P
uuuu freeq to nie jest PIWO !!! to jest profanacja no ale coz, szalu nie ma
z jednej strony to dobrze ze nie pijesz bo wiecej zostaje dla nas
a z drugiej strony piwa wyniszczaja skore oraz powoduja wypadanie wlosow i rozdwajanie sie koncowek.....ale nas to nie obchodzi
Lordzie Ty chyba pijesz wiecej niz ja i Przemas razem hehe ...Monia ale obiecaj ze jak kidys przyszloby nam sie spotkac wypijesz piwko ? TYLKO ZADNE KROLEWSKIE
normalne piwko
Lizafka, wypije, ale zadne piwo inne poza Krolewskim z duza iloscia soczku nie jest pijalne:Pno jeszcze znosne jest Tyskie i w okolicach Łomży piwko Łomża, reszta piw to profanacja piwa:P no jeszcze ewentualnie desperados z limonka, jest do picia:P ale zadne inne:P co do Freeq, napisałam ze to tzw soczki:) a piwa jedynie uzywam ewentualnie do mycia głowy zeby włosy miec ładniejsze:P
piwa do mycia glowy ? zamkne sie w sobie chyba Lizafka, az tak duzo nie pije, ale jezeli mam niepowtarzalna okazje to nie pogardze
wiesz, trzeba korzystac poki sie moze i poki jeszcze jest
kto wie moze kiedys bedzie koniec swiata w postaci....braku alkocholu na swiecie, jak mowi madre przyslowe
Czas to pieniadz, pieniadz to piwo, wiec pijmy piwo poki mamy czas
Go power rangers i dino rex
Owszem piwko do mycia włoskow:P to stara zasada:P a co do alkoholu to po ostatnich dniach i tym jak sie czułam spowrotem na pół roku mowie alkoholowi NIE:P