Forum sojuszu BANAN
moze troche głupawy temat ale mzoe byc z neigo troche zabawy i czegos sie mozna dowiedziec o sobie:Pa wiec polega on na pokazywaniu screeow ze swojego pulpitu:P wiec ja zaczne od pokazania swojego:P
Hehehe wygly z Ricią, wygly z Ricią, wygly z Ricią, wygly z językiem, wygly z dzrewami i najważniejsze.... Wygly z Bongosem
A to moj pulpicik.....
[img=http://img207.imageshack.us/img207/7970/hhhya4.th.jpg]
Ostatnio edytowany przez Boracik (2007-08-27 14:53:05)
a ile ty szukasz jakiegos programu w menu ???
a tak to wszystko co potzebne pod reka
pulpit jak sama nazwa wskazuje to miejsce gdzie ma bys wszystko co pootzebne do normalnej pracy na kompie :
sky i wiesz do czego słuzy pasek szybkiego uruchamiania:P ehh fakt ze akzdemu jest wygodnie inaczej:D
i fakt faktem ze ja robie prozadek a pulpicie wiecznie:P srednio co tydzien:P
Ostatnio edytowany przez Urwisek (2007-08-28 19:59:02)
ja nie lubie pasków jeszcze do tego wyskakujacych :
a stałe ograniczaja widocznosc
mi co miesiac sprzata sam XP krestorem do oczyszczania pulpitu
Łe a ja nie mam nic na pulpicie Active desktop zrobiłem
wszystko potrzebne ( firefox winamp speedsim i oczywiście saper ) w pasku szybkiego szybkiego uruchamiania
tak więc mógłbym walnąć screena ale róoownie dobrze jakikolwiek obrazek bym mógł więc nie ma sensu
uwiez mi Urwisie ze pasek szybkiego uruchamiania zapelniony sie duzej laduje niz taki polpit jaki mamy ja ze Sky`em
wiem bo juz to przetestowalem.. i wcale mi kompa nie muli nawet przy starcie ale moze to dla tego ze nie mam juz 486
o ile takie procki pamietacie .... hahahahaha to byla moc , i windows 3.11
Wygly napisał:
wcale mi kompa nie muli nawet przy starcie ale moze to dla tego ze nie mam juz 486
o ile takie procki pamietacie .... hahahahaha to byla moc , i windows 3.11
no win 3.11 to wypas
a wczesniej dos i jego nakladka NC
doom co sie na dyskietce miescił
to były czasy